2019-04-15 207 浏览
上星期喺油麻地附近行完街咁啱肚饿路经呢一间烧肉放题嘅地舖就谂起自己好似从来冇食过地舖嘅放题店,而且当日系中午时间佢哋嘅午餐放题都唔算贵所以就入去试吓午餐时段嘅价钱系168另外佢亦有星级选择,本人由于好钟意食虎虾嘅关系于是乎就加咗40由于我只系一个人食,所以每一样野都唔叫得太多,佢哋有刺身供应于是我每样叫咗几块试一试,都系属于好食嘅质素唔会有差评嘅感觉由于好钟意食牛嘅关系于是我叫咗佢哋牛舌牛柳粒牛肋肉,另外仲加咗猪颈肉,本身有谂过中午时间食烧肉放题会唔会解唔切冻,但系佢哋都做得非常之好唔会硬绷绷咁攞上枱,比起其他平价嘅烧肉放题做得好好多最后不得不提佢哋嘅虎虾真系好新鲜!$40升级完全系值得!结果我本人差唔多食咗10只总括嚟讲呢间餐厅地舖而且位于油麻地区呢个价钱真系好吸引,而且食物质素真系好值得再嚟!