2022-06-26
中午时分,揾吓office 附近有咩好嘢食同事介绍苏杭街𠮶边Sama餐单望落好吸引❤️外卖自取仲有85折不过喺舖头坐吓,离开工作环境休息吓,我哋都打算堂食舖头唔算好大,午膳时间好快已经可以入座,可能比较多人攞外卖啦打开menu, 里面相当丰富,分别有面类/沙律/小食同铁板/甜品既然嚟得,当然要试吓舖头推介嘅咖喱拉面同乌冬啦汤底方面,有得mix椰子/蕃茄/虾,辣度仲可以选择normal to very hot虽然,自己好食得辣,都有少怕个辣度挑战唔嚟,拣咗个15辣(hot同very hot之间)上餐都几快,卖相非常吸引马拉松鸡系一只大鸡髀,配上一啲薯仔茄子同西兰花喺旁边,乌冬系另上嘅成个有种食沾面嘅感觉,汤底系5辣配蕃茄底,味道酸酸甜甜加埋咖喱,少少辣度都几fresh ,鸡髀食落几嫩滑,配菜都好食而我叫咗最普通嘅汤咖喱拉面,入面有叉烧,蛋,荀等等拉面嘅配料,Mix 椰子汤底,15辣,好好味呀!!椰子嘅香滑同咖喱好夹好夹,15辣系刚刚好,既刺激又食得舒服(我系食得好辣,建议各位参考吓就好喇)会再去帮衬呢间好食嘅餐厅🥰🥰用餐好愉快,食到饱饱返去继续办公
不过喺舖头坐吓,离开工作环境休息吓,我哋都打算堂食
既然嚟得,当然要试吓舖头推介嘅咖喱拉面同乌冬啦
上餐都几快,卖相非常吸引