2019-08-23
📍今次同朋友两个人想坐得好啲,无限时慢慢吹水💦我就系我嘅至爱elements入面拣野食啦,最后我就拣左 <<< 王子饭店 >>>。台与台之间都有足够嘅空间,而且唔会太嘈,静静同闰密倾计真系岩哂😍而服务都好好,适当嘅时候会出现!🤣由于我地得2个人,我地就叫左小食多啲,咁就可以试多几样野啦! 🤩🤩🤩✔️鬼马焗鱼肠 🐠系menu上面见到有哩个𩠌就即刻问朋友食唔食,因为一来好少地方有得食,二来都唔系好多人钟意食! 好彩佢都食😋😋😋个焗鱼肠超足料,亦都洗得好干净无哂鱼腥臭味,睇得出厨师真系花左好多心思同时间! 不过我觉得有番少少鱼腥味先有果种感觉😛✔️炸九肚鱼 🐟超新鲜!😋😋😋炸得外层脆脆,但又不失九肚鱼嘅软滑同埋鱼汁超好味🥰🥰🥰而且放左一段时间都唔会出哂油或者变左摊水,个皮仲系脆脆的! 而且味道调配得好香口! 十分回味👍🏻👍🏻👍🏻✔️沙锅海鲜炒饭 🥘哩个真系十万个推介! 好香好有镬气,超级惹味! 每粒饭都粒粒分明🍚,软硬适中! 饭入面有带子、虾🦐、仲有冬菇🍄,重点系啲海鲜唔系俾流野或者下栏果啲头头尾尾,个带子超鲜甜❗️而且个饭比起menu上面其他炒饭平啲
✔️沙锅海鲜炒饭 🥘哩个真系十万个推介! 好香好有镬气,超级惹味! 每粒饭都粒粒分明🍚,软硬适中! 饭入面有带子、虾🦐、仲有冬菇🍄,重点系啲海鲜唔系俾流野或者下栏果啲头头尾尾,个带子超鲜甜❗️而且个饭比起menu上面其他炒饭平啲,感觉好超值💯