2023-02-15 28 浏览
🍽葵芳有行过葵涌广场都知葵广劲多野食,隔一段时间无黎发现开左好多新野。😆今次行过见到有间新炸鸡好吸引,因为有好多味拣,而已仲系一细份又无骨,劲方便。 一个人食哂又得,几个人share 多款口味都几正!最后我地拣左3只味trytry😋。🍯蜂蜜脆脆啖啖肉Honey📋8/10-好味! 蜂蜜劲足,甜甜地唔会好腻-面头仲有d辣根酱,好似wasibi ,几特别开胃-炸皮好脆,仲有d 粟米片,食落sharp sharp 声🌶韩辣啖啖肉 Spicy Korean📋8/10-偏甜辣 ,唔系好辣,辣度岩岩好-酱汁适量,保持到炸皮好脆🧀邪恶芝士肉酱Bolognese📋7/10-重口味之选!-巨量芝士肉酱-仲有拉丝效果🐔原来呢间炸鸡新开无耐,由米芝莲餐厅厨师创业开既,唔怪得食物质素几好。佢d炸鸡感觉似韩式同美式既结合,炸鸡脆浆口感比一般炸鸡不同,加左啤酒落去炸,油腻感无咁重,面头有粟米片更加脆口,仲真系做到啖啖肉个效果😍 迟d 仲会更新味道,唔知会有d 咩新鲜野呢😆
🍽葵芳

🍯蜂蜜脆脆啖啖肉Honey
📋8/10
-好味! 蜂蜜劲足,甜甜地唔会好腻
-面头仲有d辣根酱,好似wasibi ,几特别开胃
-炸皮好脆,仲有d 粟米片,食落sharp sharp 声

🌶韩辣啖啖肉 Spicy Korean
📋8/10
-偏甜辣 ,唔系好辣,辣度岩岩好
-酱汁适量,保持到炸皮好脆

🧀邪恶芝士肉酱Bolognese
📋7/10