2014-06-22
今日突然间好想去食下吉列猪排。咁揾下揾下就黎左依到,今次系第一次黎。唔想眼阔肚窄浪费食物,所以同朋友一人叫一个set,另外仲有依个吉列野菜。我就叫左依个吉列豚,个吉列猪排都炸得好脆又够哂松化,最紧要系个猪排仲保留到几多肉汁,食落几好味,而且份量都算比较大份,食落肯定够侥,朋友就要依个吉列豚肉芦荀卷,豚肉质感食落唔够吉列猪排咁正,但因为有芦荀,食落唔会正系食猪肉个口感咁闷,白饭又够粒粒分明,唔会话煮到太烂,食吉列,如果个饭唔好食真系有D浪费。加埋佢地会不停refill D椰菜丝,真系唔错既! 食左个SET个已经好饱,但仲有吉列野菜,佢份量都唔少嫁,不过食落都算炸得几香口,最钟意系个吉列南瓜好正!依到服务都算好好嫁,会好主动咁REFILL椰菜丝,而且味道又唔错,值得一试。