一行四人 叫了一set二人餐再追加几个单点。Set $698 : 磨菇忌廉汤 好味 有好多粒粒碎磨菇好香 不过我觉得如果“杰”啲会更好味龙虾生蚝海鲜拼盘生蚝新鲜 不过唔够肥美,龙虾有膏肉质鲜甜 蚬肉及北寄贝都好弹牙。 只系个螺差啲 因为佢地冇俾工具 旧螺肉又好入 根本撩唔到出黎食蟹肉巴马臣芝士南瓜饭,依个好得意 有啲咸香味 感觉好似落咗啲咸鱼。但都唔错。邪恶热溶芝士猪肋骨,依家出奇地好味,平时我唔钟意食猪肋骨 因好多餐厅都煮到好干好硬。 但依个坚好味。 肋骨霖 好juicy, 个酱汁都好好味set 可拣饮品或甜品。 我地拣咗忌廉乳酪芝士蛋糕及纽约芝士蛋糕。 其实两个既味道好似 只系一个硬身啲一个软身啲。 两件既芝士味都好浓。单点:泰式拼盘鱼饼,春卷,泰式凤爪,没太大惊喜 各样都合格,味道可以法国生蚝半打。 应该与套餐既生蚝同类。 都系新鲜既 只系唔够肥草饲肉眼扒。依个又好好味㖞 有时出去食啲扒冇牛味。 依个好香牛味 扒有少少脂肪 所以好香。其实我最欣赏佢几碟菜既面都撒几条火箭菜。因我好钟意食火箭菜。。哈哈饮品薄荷热情果。 普普通通啦无花果牛油果沙冰。 原来好大旧cream 我要走
一行四人 叫了一set二人餐再追加几个单点。
Set $698 :
磨菇忌廉汤
好味 有好多粒粒碎磨菇好香 不过我觉得如果“杰”啲会更好味

龙虾生蚝海鲜拼盘

单点:
泰式拼盘
鱼饼,春卷,泰式凤爪,没太大惊喜 各样都合格,味道可以

饮品
薄荷热情果。 普普通通啦

无花果牛油果沙冰。 原来好大旧cream 我要走cream 因牛油果都好“济” 再加cream 怕受不了。 依杯好味㖞 不过饮完好饱肚

西柚soda 普普通通

芒果士多啤梨沙冰。朋友话好味

其实价钱唔平 少贵
晚市有85折 但叫套餐就冇折。85折优惠必须要全单单点才有折。
所以点菜前先计计数边样低。
以我为例 将套餐拆散单点有85折系平啲
2020-11-20