2011-07-31 17 浏览
今日转战黎左荃湾, 听同事讲呢间火㶽店几好, 今晚同4个朋友仔去食。8点到左, 等左15分钟就有位, 个侍应比左6人卡位我地, 座位舒适, 哈哈~~~叫左个猪骨煲, 好好味,好浓,够白, 料是蛮多的--猪骨,粟米,萝卜,芹菜, 旧旧都有猪软骨, 仲有超甜既粟米。好豪甘叫左个象拔蚌刺身同游水鲍鱼, 切得好靓呀!!!! 象拔蚌刺身雪白精莹, 刺生及火㶽两食, 生熟食都超甜, 正正正四宝丸: 虾丸10 级弹牙, 仲有有好大粒虾肉, 味道鲜美, 推介! 猪肉丸一般, 无乜特别; 墨鱼丸唔错, 好弹牙, 又有墨鱼鲜味, 仲有粒粒墨鱼肉; 鲮鱼球就一般啦.今次叫左个粗面, 几爽, 唔会有好重既碱水味同糊口重叫左牛肉粒, 贵花蚌, 牛肉粒, 金菇, 炸鱼皮, 生菜等仲有, 好板好好人, 送左枝酸梅汤比我地饮, 正!!!!!!上菜都很快,招呼都几好! 无介绍错, D食物好新鲜, 下次再黎过
超赞象拔蚌
今日转战黎左荃湾

啦.

今次叫左个粗面, 几爽, 唔会有好重既碱水味同糊口

2011-07-26
超赞象拔蚌