餐厅: 米子
资讯:

2019-08-10 767 浏览
平日系MegaBox附近返工,通常都会系MegaBox 揾食,而依间越南餐厅系我地经常去既地方,因为味道不错,而且价钱又唔贵。但一到午饭时间,门口就企左好多等位既人,所以想食既话就要预多少少时间。午市时间会有lunch set,选择都几多,有16个套餐可以拣,而且仲有一啲餐前小食,都系廿几蚊!今日我就点左炭烧香茅鸡扒汤河,鸡扒都几大块,烧得岩岩好,外皮香口,肉质嫩滑,好juicy ! 另外,之前食过半生熟牛河都不错,汤底味道几浓!整体黎讲,依度食物质素好,价钱又唔贵,唔怪得之午饭时间咁多人嚟食!

另外,之前食过半生熟牛河都不错,汤底味道几浓!