2024-06-22 355 浏览
SOYmart by 豆乳狂人想食糖水即刻谂到豆乳狂人✌🏻佢地出品糖水款式众多😄好好味啊一口气叫左四款🩷外卖返屋企慢慢食芒果爱好者必点~佢地芒果系列落料不手软😆超多新鲜芒果果肉🥭多芒杨枝甘露 🥭多芒小丸子 两款都跟有西米、芒果汁、特调椰奶🥭多芒杨枝甘露配上金柚更清新🥭多芒小丸子配上烟韧弹牙小丸子添口感💜滋润之选 烟韧三色芋圆、棉蜜芋泥、桃胶、西米、特调椰奶加埋黑糖~食落感觉滋润又够甜蜜💜豆豆仙草招牌自家制豆花、仙草、红豆、三色芋圆特调椰奶加埋黑糖~又系必食之选😄好味真系款款都足料制作✅除左招牌豆花、糖水仲有出品唔同小食~叫左牛油果鳗鱼玉子粢饭 即叫即包、新鲜又够热配上肉松、鳗鱼、青瓜同玉子烧口感丰富又足料👏🏻👏🏻#soymarthk   #豆乳狂人 #豆乳豆花 #粢饭   #香港美食 #美食 #hkig #ighk #糖水 #甜品 #美食推荐 #芒果 #桃胶 #豆乳狂人#美食日记 #美食交流 #美食博主 #椰奶 #foodie #food #foodpic #foodphoto #yum #yummy #delicious #tasty #相机食先 #手机食先 #hkfoodSOYma
SOYmart by 豆乳狂人

想食糖水即刻谂到豆乳狂人
✌🏻佢地出品糖水款式众多😄好好味啊

一口气叫左四款🩷外卖返屋企慢慢食

芒果爱好者必点~佢地芒果系列
落料不手软😆超多新鲜芒果果肉
🥭多芒杨枝甘露 🥭多芒小丸子
两款都跟有西米、芒果汁、特调椰奶

🥭多芒杨枝甘露配上金柚更清新

🥭多芒小丸子配上烟韧弹牙小丸子添口感

💜滋润之选
烟韧三色芋圆、棉蜜芋泥、桃胶、西米、
特调椰奶加埋黑糖~食落感觉滋润又够甜蜜

💜豆豆仙草
招牌自家制豆花、仙草、红豆、三色芋圆
特调椰奶加埋黑糖~又系必食之选😄好味

真系款款都足料制作✅除左招牌豆花、糖水
仲有出品唔同小食~叫左牛油果鳗鱼玉子粢饭

即叫即包、新鲜又够热
配上肉松、鳗鱼、青瓜同玉子烧
口感丰富又足料👏🏻👏🏻

#soymarthk   #豆乳狂人 #豆乳豆花 #粢饭