2017-12-21
<溢溢掂 车仔面 碗仔翅 旧式美味😃>喺中环d 出口侧边利源东街转入去 经过好多绿色既铁皮档 卖住好多首饰饰物 而旁边 有好多外卖小食店铺😃 好多都唔错 今次就黎到呢间溢溢掂 试下佢既车仔面 食店系外卖 亦有少量坐位立食 由于成日冇食过野 急不及待要立食😂Menu都几多选择 但为左方便快d 食到起见我点左个🍴卤水什锦面 50 蚊🍜(送汽水 或素汤) 🍲大大碗什锦面 材料丰富 有煮得好林既萝卜🥕 入味生菜🌿 弹牙爽口既鸭肾🦆 味浓既鸡翼尖🐤 卤水蛋 🥚 红肠🐷 全部都用卤水汤底浸住 好入味 个人觉得卤水汤底最衬 最衬粗面🍜 粗面爽滑尽吸卤水汤汁 加上甜辣既辣椒酱 好惹味🌶😍附送既素汤 🍲汤全部用微豆节瓜萝卜 煲成🥕 感觉好清新同清甜🍴街头花胶碗仔翅 20 蚊🍲 碗仔翅都算大碗 入面既肉丝 木耳 🐷 切得好碎 甘样同粉丝既口感会配搭d 加麻油胡椒粉醋 调味 会更正 而花胶系睇唔到 因为饮得到碗仔翅较平时𠮶d香滑好多 所以应该有落到 都几好味😍Score 平均分 <7.8/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻Decor
Menu都几多选择 但为左方便快d 食到起见我点左个
Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 环境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性价比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服务:👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
Address地址
#溢溢掂香港味道
中环皇后大道中39 号丰盛创建大厦地下8 号铺(由利源东街入)
~~~~~~~~~~~~~