2020-03-08 204 浏览
今晚11点左右,见到好多店舖都收左,所以特登去路德围睇睇,谁知在疫情底下,都有好多间收早,咁我见到有间车仔面叫铭阳,门口见到个招牌都几抵食,就同我女朋友入去试下,环境方面,讲真真系好一般,但可能车仔面档就系咁挂,服务都可以,姐姐都几有礼貌,先睇睇餐牌有套餐,亦都有散叫,刚巧我冇影到,散叫普通面就$10,特别既就$13,𩠌就$8-$15不等,我同女友个叫咗两个𩠌,我女友叫河粉加金沙骨,猪红,我就叫咗个油面,猪大肠加萝卜,好快就嚟啦我女友叫咗个腩汁清汤小辣,我就要咗个沙嗲汁小辣,腩汁妈妈沙嗲汁好正好惹味,汤底标明冇落味精,饮落都唔错,猪大肠好味,萝卜好甜,份量都唔错,至于我女朋友个镇江骨份量就少咗少少,但味道都唔错,两人食咗$65 ,算平,宵夜试吓都唔错。

• 阳江猪肠碌
  • 车仔面