Morton's of Chicago

2018-10-04 3374 浏览
好味过原只蟹既蟹饼🤤🤤叫呢个蟹饼真心啖啖肉一啲多余既粉都冇😍虽然呢个crab cake 既价钱系去到$210🤣但放心价钱同质素完全成正比👍🏻唔会觉得自己系食紧火锅蟹丸既感觉,下次会叫番个signature dishes 有两件咁先够喉😍龙虾汤奶味比较重🙈浓味有两旧龙虾肉😁但熟左啲咁😂黎到Steakhouse 食steak 就一定的😝但美国和牛系唔够日本和牛咁岩老人家我呢个冇牙人既口味就唔多作介绍喇😂😂😂同埋整完有血水出就真系唔够专业喇😂😂😂仲叫左焗菠菜同水准一般松露薯条呀!个菠菜真系好有惊喜😋绝对唔系平时淋晒又咸又「溜」个一种😝佢系搅碎得黎仲keep 到个口感👍🏻保留到个菜味,调味刚刚好😋食好多都唔会觉得「溜」!差啲讲少左香软既蒜蓉包同软滑牛油🙈好少喜欢餐包既我都吃了半块面咁大既包呀😋😋😋❤️值得同大家讲讲岩晒庆祝生日🎂好贴心咁系张Menus 到印番生日之星个名😘送一个写埋Happy Birthday既柠檬梳乎厘❤️仲会有人帮你影相即刻print 埋裱起再加全部员工签名送上祝福🎉预订个阵讲低就可以喇🙈绝对推介大家去☺️但都提一提去到其实好多台都庆祝紧生日!就唔话超级surprise 🙈😝不过
蟹饼

龙虾汤奶味比较重🙈浓味有两旧龙虾肉😁但熟左啲咁😂

仲叫左焗菠菜同水准一般松露薯条呀!

仲会有人帮你影相即刻print 埋裱起再加全部员工签名送上祝福🎉预订个阵讲低就可以喇🙈绝对推介大家去☺️但都提一提去到其实好多台都庆祝紧生日!就唔话超级surprise 🙈😝不过呢餐生日饭都好开心☺️❤️
2018-09-01
庆祝纪念