2023-03-17 137 浏览
📍韩米 (TKO Gateway) (将军澳)将军澳常宁路2号厚德邨TKO Gateway东翼地下EF24号舖意外地发现呢间韩式小店。我想健康少少,可以叫下紫菜卷,有时任性下想食炸鸡,又得。小编就选择左中间位,各样叫D🤭牛肉紫菜卷 $48牛肉肉质鲜嫩,配搭唔同蔬菜,健康得来有几好食,最紧要系唔重口味,属于较清新种类。其实都几饱肚。鸡翼(4件)$42在新鲜热辣,即叫即做! 最紧要系脆口鸡肉鲜嫩,又有好多唔同味道俾大家选择。(小编就拣咗唔辣嘅鸡翼),仲有得自行选择有骨定无骨。在。韩式炒年糕 $48呢个炒年糕好嘢味㖞,食到停唔到口,最紧要系有少少微辣。韩迷真系要试一试啦。橙汁$10韩式饮品,酸酸地仲要有啲椰子粒,好有口感。P.s: 佢哋提供有唔同种类嘅午餐同埋晚餐,选择都几多,价钱可以接受。🛎️总结:选择种类较多,食物新鲜。最紧要价钱平。地点⭐️⭐️⭐️⭐️味道⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️环境⭐️⭐️⭐️⭐️服务态度⭐️⭐️⭐️⭐️(5星为最高分)
📍韩米 (TKO Gateway) (将军澳)

小编就选择左中间位,各样叫D🤭

牛肉紫菜卷 $48

鸡翼(4件)$42在

韩式炒年糕 $48

橙汁$10
韩式饮品,酸酸地仲要有啲椰子粒,好有口感。

🛎️总结:选择种类较多,食物新鲜。最紧要价钱平。

地点⭐️⭐️⭐️⭐️
味道⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
环境⭐️⭐️⭐️⭐️
服务态度⭐️⭐️⭐️⭐️
(5星为最高分)