2019-03-08 2011 浏览
今日老公来接放工,一见面就话好肚饿,要即刻去食嘢。醒起之前食过,一间韩国餐厅好好味,今晚就再帮衬下啦。间餐厅系一条好偏僻嘅街道,但去到时几乎已经爆满,坐低5分钟之后,真系爆满左。虽然好肚饿,但都忍住,只系叫咗两个饭。其中个牛肉石头锅饭,真系极力推荐,因为捞完碟辣酱,再加上满满嘅青菜,小小嘅牛肉,就完美衬托出一味好好味嘅石头饭。至于𠮶碟豆腐杂锦饭,就失色左少少。牛肉得一够咁多,豆腐又唔见得多,最后都系你用啲汤捞埋碗白饭黎食。但好彩冇贪心,两个饭已经食到两个人好饱。因为,呢度嘅嘅泡菜,系有有6碟咁多。仲要碟碟都咁好味,我哋将所有泡菜清晒。如果唔系因为太饱,分分钟叫老板再添多啲。
2019-03-08