2023-09-17
🧁Superdon スーパー丼逸东酒店入面 原来有个隐世food hall !酒店级环境之余 间间都好吸引👍一见到铜锣湾人气黄店Superdon系度就食左呢间喇🍚温泉蛋牛油果吞拿鱼腩蓉井即叫即整!温泉蛋配sashimi 毫无违和感😉捞埋吞拿鱼蓉食一级棒! 不得不赞吞拿鱼蓉口感软滑 新鲜而高质😊加上creamy既 superfood 牛油果成个饭健康度up!🍚中华沙津 面豉汤中华沙津其实系海带来😂 同汤都系正常发挥🍚三文鱼刺身 (一切)可能井饭好食既关系 感觉刺身无咩特别但都新鲜👌🏻个foodmall 仲有 鲣乌冬 花样年华... 讲起就想试下次经过再食!佢地铜锣湾店有 雪糕咖喱饭食 仲有蜡笔小新打卡位详情去 @superdon_hk 睇下!🍚スーパー丼 Express佐敦弥敦道380号香港逸东酒店Eaton Food Hall LG楼1号舖@superdon_hk#superdon #逸东酒店 #eaton #逸东 #佐敦 #油麻地 #铜锣湾 #大埔#黄店 #openrice #foodie #foodphotography #食好西 #foodporn #food
逸东酒店入面 原来有个隐世food hall !
酒店级环境之余 间间都好吸引👍
一见到铜锣湾人气黄店Superdon系度
就食左呢间喇
🍚温泉蛋牛油果吞拿鱼腩蓉井
即叫即整!
温泉蛋配sashimi 毫无违和感😉
捞埋吞拿鱼蓉食一级棒!
不得不赞吞拿鱼蓉口感软滑 新鲜而高质😊
加上creamy既 superfood 牛油果
成个饭健康度up!
🍚中华沙津 面豉汤
中华沙津其实系海带来😂 同汤都系正常发挥
🍚三文鱼刺身 (一切)
可能井饭好食既关系 感觉刺身无咩特别
但都新鲜👌🏻
下次经过再食!
佢地铜锣湾店有 雪糕咖喱饭食 仲有蜡笔小新打卡位
详情去 @superdon_hk 睇下!
🍚スーパー丼 Express
@superdon_hk