2015-11-19 2147 浏览
今日同左男朋友去食上到去都有七成满。仲闻到阵阵鸡煲既香味一上到去就见到个鱼缸,入面仲有几条活鱼tim。仲见到有飞机鱼任食 老板真系落重本入座之后紧系立即点我最爱既刺身先,点左三文鱼,大大只甜虾,白肉豚。跟住就点左飞机鱼-金目鲷同池鱼王食落完刺身单我地就去个自助沙律吧拎野食 ,有不同种类 任君选择有冻豆腐 海蜇 薯蓉 冻虾 仲有好多好多。拎完沙律侍应岩岩好送上一盘靓靓烟雾离漫既刺身盘 睇见都忍唔住口食 好新鲜好重油份 好正介绍下厨房野先有鸡煲 咖哩蟹,烧虾,首先讲下个鸡煲先,个鸡煲有辣有唔辣,我就叫左个辣既黎食,d鸡好滑,味道好香浓,唔食得辣既朋友都可以去试试架,值得一试!!!咖哩蟹 简值系食过番寻味 我前后都叫左几次黎食!食到饱饱啦,有两个胃既我紧系食埋甜品先走人 有好多五颜六色不同甜品任食 我就食左柚子芒果布甸好好味 下次会同朋友再黎
今日同左男朋友去食
上到去都有七成满。仲闻到阵阵鸡煲既香味

介绍下厨房野先

咖哩蟹 简值系食过番寻味 我前后都叫左几次黎食!
我就食左柚子芒果布甸好好味 下次会同朋友再黎
2015-11-18