食左一角先醒起想影张相.. 面包中间一层开左个四方格收埋只蛋, 全生, 切开蛋汁自然流出, 好=] 见住佢整既时候都几细心慢慢整,所以唔好谂住好似茶档果D咁快但求其D面头大概有两至三片芝士, 好足料!-只系我冇任何特别request, 以为只有蛋黄系生, 点知蛋白都系, 意外之余味道唔特别, 因为蛋白本身冇乜味, 而且蛋白既黏性唔同, 睇落并唔美观, 我宁愿要返熟蛋白生蛋黄..问返先知原来可以要求唔同生熟程度, 咁我谂下次要熟蛋白同焗耐D芝士可以再溶多D-另外就系芝士原来系片装类似kraft牌果D, 有D失望..我唔洗要多但味道唔突出整体黎讲就系本身蛋同芝士多士既配合唔会唔好食, 所以哩个toast都系好味既=]包埋饮品多几蚊, 拣左一支鲜榨奇异果汁, 唔知点解觉得太甜...早知叫咖啡..好期待下次去试YOGURT!见到人地食cooldog, 对waffle有兴趣既可以试下我比较中意yogurt on the top多过by side, 所以应该都系叫一杯杯就okay lu~
食左一角先醒起想影张相..

面头大概有两至三片芝士, 好足料!
Egg and cheese thick toast

好期待下次去试YOGURT!
见到人地食cooldog, 对waffle有兴趣既可以试下
2012-03-26
下午茶