2023-06-19
父亲节饭🥰平时经过已经闻到好香,今次终于试左~猪红好味! 推介💓秘制酱汁好味,小辣,够香。猪红系外地烟靭,内里软滑个只~我之前食过类似呢只味既酱汁,但猪红冇咁滑~猪红有咁好味既,个酱汁又差左小小~姜葱鱼卜啱我口味💓唔会好多粉落去走油个种~美中不足系如果有小小辣味吊下就更香啦~可能下次可以要求小辣就perfect了~九吐鱼略嫌细条左小小,但整体唔错,唔会太厚粉,调味香口,会再食~田鸡正正常常,不过我食到有旧仲有小小红~唔差,但唔算吸引,因为都小柴~个炒蚬系叫错左,本身系想食花甲,叫错左炒蚬🥲🥲但系有十零只蚬应该系唔够熟,未开晒壳~同埋觉得整体咸左d,但间野本身个口味唔差,下次应该会试多次~呢间餐厅都系食大排档野,但可能我本身少周围去,所以我觉得已经好好食~因为我之前去何福堂食大排档感觉太厚粉,友爱就似烚熟完d野打芡~侍应服务态度几好,又nice~环境方面大排档黎讲都算几企理~食物质素整体唔错,够香口,唔系劲厚粉,劲大pat芡个d~我本身都懒打呢d食评野,所以特登打得,都觉得系值得一试的~虽然我d评分唔系全5星,但食大排档,我目前净系敢食呢间😂😂祝生意兴隆,keep到个食物质素💓
平时经过已经闻到好香,今次终于试左~
猪红好味! 推介💓
秘制酱汁好味,小辣,够香。
猪红系外地烟靭,内里软滑个只~
我之前食过类似呢只味既酱汁,但猪红冇咁滑~
猪红有咁好味既,个酱汁又差左小小~
姜葱鱼卜啱我口味💓
唔会好多粉落去走油个种~
美中不足系如果有小小辣味吊下就更香啦~
可能下次可以要求小辣就perfect了~
田鸡正正常常,不过我食到有旧仲有小小红~
唔差,但唔算吸引,因为都小柴~
侍应服务态度几好,又nice~
环境方面大排档黎讲都算几企理~
食物质素整体唔错,够香口,唔系劲厚粉,劲大pat芡个d~
我本身都懒打呢d食评野,所以特登打得,都觉得系值得一试的~
虽然我d评分唔系全5星,但食大排档,我目前净系敢食呢间😂😂
祝生意兴隆,keep到个食物质素💓