2023-10-12
#蒸鱼腩爸妈好介绍 💖🤩德国餐厅 😍🇩🇪(大埔超级城)Das Bier 📍 大埔宝湖里3号大埔超级城E区地下319-320号舖🔗https://s.openrice.com/QrbS01qCC00~uCpsKBA💠✴️德国咸猪手配酸菜及薯仔沙律🇩🇪🐷🥔🥗✴️热辣辣香喷喷嘅德国咸猪手 ,大大碟,份量足够🤗🇩🇪🐷 外皮焦香又脆卜卜,肉质嫩滑😍配埋啲芥末酱汁,一流🤩🤩仲有酸菜同薯仔沙律一齐食,可以中和番油腻嘅感觉🤤正💖💖推荐🤩💠Set Lunch : 芝士焗吞拿鱼意粉🐟🍝+是日甜品芝士蛋糕🧀🍰是日餐汤粟米汤🌽+冻柠茶🧊🍋☕️一大片芝士舖喺面🧀香浓可口😍但又完全唔油腻😝吞拿鱼意粉好味😋意粉弹牙爽口又入味🤗芝士蛋糕🍰唔太甜,味道适中👅🍴 餐厅环境舒适,而且阔落👍🏻🤗服务态度好好👏🏻😌#foodie #hkig #hkfoodie #hkmom #hkmommyblogger #hkblogger #美食推荐 #美食 #香港美食 #香港
💖🤩德国餐厅 😍🇩🇪(大埔超级城)Das Bier
📍 大埔宝湖里3号大埔超级城E区地下319-320号舖
💠✴️德国咸猪手配酸菜及薯仔沙律🇩🇪🐷🥔🥗✴️
芝士蛋糕🍰唔太甜,味道适中👅
🍴 餐厅环境舒适,而且阔落👍🏻🤗服务态度好好👏🏻😌