疫情放寛,又可以一班朋友见面食野倾计,真系好开心。我钟意慢慢坐慢慢食,环境虽然细,但可以轻松坐已经唔错。点心黎到热住黎食,正。最钟意食紫薯流沙煎堆仔😍,唔好睇大大件,好似牛肉球咁,但食落口唔漏,我一个人都食左成粒😁。平时饮茶细粒我一粒就够,因为好漏而唔想食其他野,而且冻左会冇晒d流沙,见到就会唔开心😅。然后佢既春风得意卷几特别,咬落去皮薄👍口感唔错。另外麻辣抄手都好食,热食同冻左食都唔错,就算冻左都唔觉得似油浸住咁食唔到。呢度d服务员值得一赞,好好呀,佢帮我地执晒野加埋茶叫我地慢慢倾👍🤭呢下既说话行为令我地更尽兴。可能今日唔太忙,而靓姐心情好。可以食得开心,倾得尽兴。
2022-05-05
$90 (早餐)
  • 麻辣抄手
  • 春风得意肠