餐厅🍴以月球为主题,装饰得好到位,灯光效果令整体更加有气氛,成个环境感觉都好舒服,无论食物质素同服务态度都非常满意❤️$328 / 1位(另有加一服务费)前菜:煎鸭肝配青苹果黑醋汁 +$30鸭肝油脂含量岩岩好,煎得外脆内软,入口仲有即溶的幼滑质感,酸酸地既青苹果🍏黑醋汁配上鸭肝一齐食,岩岩好中和左鸭肝既油腻感,仲有块香脆既多士系底,口感味道都好丰富餐汤:龙虾汤🦞龙虾汤味道非常浓郁,口感浓稠得黎仲保留到既奶滑口感,入面仲有虾仁,非常有诚意主菜:1️⃣虎虾配龙虾汁意大利面虎虾大大只,口感好爽弹新鲜,肉质饱满,龙虾汁超级creamy,真系每一条意粉都挂满酱汁,浓浓既酱汁配上软硬适中够哂Q弹既意粉,真系好好味🤤,Creamy得黎又完全唔会滞,香气十足超出色👍🏻👍🏻2️⃣香煎羊架配牛油薯蓉羊架外皮煎得焦香,内里肉质非常软嫩多汁,一刀切入去好嫩口,羊架唔膻又不失羊味,非常出色,牛油薯蓉亦好香口,会食到实在既薯仔粒仲有淡淡既牛油香味,中意食羊既朋友必食😋甜品:Casa di Luna 提拉米苏提拉米苏味道好浓厚,表层系软滑顺口既奶油忌廉,底部系好醇香既咖啡蛋糕底,一啖食落底味道好平衡,层次分明仲质感好细滑,卖

$328 / 1位(另有加一服务费)

前菜:

1️⃣虎虾配龙虾汁意大利面

2️⃣香煎羊架配牛油薯蓉

甜品
Casa di Luna 提拉米苏
提拉米苏味道好浓厚,表层系软滑顺口既奶油忌廉,底部系好醇香既咖啡蛋糕底,一啖食落底味道好平衡,层次分明仲质感好细滑,卖相好精致,味道亦好出色

餐茶:
冻柠茶x2