2019-12-14
系YoHo 嘅西餐厅虽然质素都唔错,但价钱都相对比较贵。今日黎到呢间Green Waffle Dinner 一见到门面都装修都好开扬,一D都唔会觉得焗促,气氛又好,私人空间都好够,真系非常舒适!二人餐相当抵食,$378 有餐汤,2份小食2份主菜2杯饮品,仲有2份招牌甜品!手机点餐值得一赞! 每个细项使唔使加钱都好清楚! 虽然唔小心点错咗饮品,但系店员超好,整好咗杯野都主动话可以帮我地转返好体贴!餐汤真材实料,绝对唔系用粉开! 有D姜味,唔腻,唔济,几正!滴漏咖啡好特别呀,都唔使另外加钱就叫到!自行调配浓度~炒蘑菇好好味呀,好香~份量亦都啱啱好!蕃薯条意想不到地好味! 外脆内软,唔会甜到过火,食下食下就清哂!一D罪恶感都冇,仲觉得自己好健康添!前菜加$15可以叫到3只鸡翼,其实好抵~ 味道唔错!主菜之一: 慢煮脆皮猪腩肉好特别嘅酱汁!正!我觉得呢个价钱食到烧猪腩肉好高质!不过个皮略微硬咗少少,好难切得开。呢个烧羊架好juicy!外面烧得好香口、入面又嫩滑!暂时系我食过嘅羊架入面嘅no.1!一次食哂窝夫同埋pancake,我超钟意佢嘅鲜果!好正呀,平时斋叫一个甜品都要五十几蚊,依家个餐入面
系YoHo 嘅西餐厅虽然质素都唔错,但价钱都相对比较贵。
气氛又好,私人空间都好够,真系非常舒适!
手机点餐值得一赞! 每个细项使唔使加钱都好清楚!
好体贴!
滴漏咖啡好特别呀,都唔使另外加钱就叫到!
自行调配浓度~
炒蘑菇好好味呀,好香~份量亦都啱啱好!
一D罪恶感都冇,仲觉得自己好健康添!
前菜加$15可以叫到3只鸡翼,其实好抵~ 味道唔错!
主菜之一: 慢煮脆皮猪腩肉
好特别嘅酱汁!正!
一次食哂窝夫同埋pancake,我超钟意佢嘅鲜果!好正呀,平时斋叫一个甜品都要五十几蚊,依家个餐入面已经包埋啦!抵