2018-08-30
平时真系甚少写食评,但今次真心要写低赞赞佢!一入去服务员态度很好, 感觉好开朗. 一坐底就比左面包和醋, 未开餐已经赢左唔少餐厅!因为4个人, 唔想念就叫左个Family Set. 由于其中一个人一定要食米所以要求转Pasta做Risotto, 好flexible快手帮我confirm左前菜: 牛油果三文鱼籽蟹肉多士蟹肉同牛油果夹得嚟有鱼籽同黑醋补刀, 多士又够脆. 而且好重手, 根本dam dam肉. 主菜:肉眼扒 + 薯条/ 鸡胸 + 腰果羽衣甘蓝牛扒本身内地好又烧得正, 唔un又多汁讲真好少呢个价钱有呢个级数薯条超新鲜, 又脆又好味以为牛扒正鸡会系伏, 点知一D都唔老, 系无牛扒凸左但唔错/ D腰果甜甜地亲羽衣甘蓝比想像中好食饭/面: 蒜香大虾意粉/香煎带子杂菌忌廉意大利饭一般高级西餐水准, 但有D咸带子好味, 无煮过火, 个Risotto D米有口感又唔太生 加钱转佢系底玩饮品: 唔解释坐坐下有D口痒, 见一路都gum高质一于试下甜品甜品: 芝麻酱豆腐芝士饼, 朱古力芝士饼, 合桃芭菲朱古力芝士饼正常, 合桃芭菲合桃重到有D似有雪糕口感的合桃糊, 个豆腐Cheese
前菜: 牛油果三文鱼籽蟹肉多士
牛油果三文鱼籽蟹肉多士
主菜:肉眼扒 + 薯条/ 鸡胸 + 腰果羽衣甘蓝
肉眼扒 + 薯条
肉眼扒 + 薯条/ 鸡胸 + 腰果羽衣甘蓝
饭/面: 蒜香大虾意粉/香煎带子杂菌忌廉意大利饭
蒜香大虾意粉
一般高级西餐水准, 但有D咸
香煎带子杂菌忌廉意大利饭
饮品: 唔解释
坐坐下有D口痒, 见一路都gum高质一于试下甜品
甜品: 芝麻酱豆腐芝士饼, 朱古力芝士饼, 合桃芭菲
Dessert Platter
由头享受到尾!! 真心当比我欺骗你去试一次, 我包你唔会后悔!!
题外话/补充资料:
其实唔系第一次去, D服务好Stable. 介绍左比唔少朋友, 一致好评.