2023-06-20 24 浏览
上年夏天已经想试吓呢度嘅柠檬拉面,但每次行过都好多人排队或者已经落场,今次行过得几个人排,终于有机会食到!! 🔘蒜头拉面叫咗两款期间限定嘅拉面,呢款拉面蒜头非常澎湃,食落甜甜的好软淋,仲有秘制蒜蓉酱加咗落汤底,朋友钟意食蒜头啱晒佢口味!! 🔘柠檬拉面追加咗木耳同糖心蛋,汤底有柠檬味,但唔会太抢或者过酸,食得舒服,啱夏天食,感觉清新,木耳好好食爽口,叉烧都系走清爽路线,薄切肥瘦适中,食晒成碗都唔会觉得好油腻!! 糖心蛋嘅流心效果都几满意,推介加埋枱面嘅辣芽菜一齐食,面嘅质地系幼身曲面,拣咗普通硬度,几弹牙唔错~🔘煎饺子六只饺子,馅料系猪肉为主,咬落去有肉汁,皮薄煎得香脆~🔘柠檬味可乐食柠檬拉面梗系要饮埋柠檬可乐,夏日限定口味,黄色包装好sharp醒,记得以前嘅罐装柠乐好似唔系呢个包装😂😂接近14:00食完出面都有条小人龙,但14:30 last order,非常有人气,要去嘅话记得留意返有落场时间~

🔘蒜头拉面

🔘柠檬拉面

🔘煎饺子
六只饺子,馅料系猪肉为主,咬落去有肉汁,皮薄煎得香脆~

🔘柠檬味可乐