2020-02-09
招牌牛腩双人套餐 $199二人套餐都几多野食,有前菜拼盘六小碟,健康三色菜,牛腩三款,牛腩汤,白饭和饮品。钟意佢全部细细碟,多款式可以每样都试下。清炖牛腩汤即系清汤腩的汤底,牛味浓而且唔油腻。更特别之处系佢用茶壸上,一杯逐一杯咁饮都几过瘾。新仙六宫格头盘小菜六小碟,有秋葵、小番茄、青瓜、花生、木耳同蓝莓酱梨,够特别又 fresh, 睇得出好有心思,欣赏佢。牛腩六选三,我地拣左红烧+ 咖哩 + 清汤。红烧够惹味又唔油腻,除左牛腩仲有牛筋亦好入味,红烧汁用来捞饭真心正。而咖哩就够香够辣,出奇地唔系港式咖哩,反而有少少印度咖哩的风味,有惊喜。清汤伴半肥瘦牛腩,睇得出系最靓的部位,仲有少少胡椒香的萝卜,冇得输啦!三色菜除左肉肉,亦有三款菜菜,够健康套餐包饮品,除了一般的柠茶奶茶之外,仲有好多特色饮品。试左咸柠蜂蜜,够润喉,呢个时候饮返杯,有病医病,冇病强身,一流噃!环境亦干净阔落,会再来试其他野。
招牌牛腩双人套餐 $199
钟意佢全部细细碟,多款式可以每样都试下。
清炖牛腩汤
新仙六宫格
牛腩六选三,我地拣左红烧+ 咖哩 + 清汤。
三色菜
除左肉肉,亦有三款菜菜,够健康
套餐包饮品,除了一般的柠茶奶茶之外,仲有好多特色饮品。
环境亦干净阔落,会再来试其他野。