去到春秧街先发现真真原来夜晚唔开架~ 所以过左去电气道市政大厦食~ 上到去其实想拣都拣唔到, 因为唔熟地头嘛, 一入去就焗住坐低O系富宝~ 后来先见到另一间印度野~ 个MENU有好多唔同款式既小菜~ 亦都见到有人打边炉啊~ 我地两个叫左3个𩠌, 因为想试下D未食过既野, 就叫左砵酒焗鱼云 (好似大概$58), 叫左咖喱凉瓜煮仓鱼 ($98), 同埋半只沙姜鸡~ (大概$68)~ 先黎只鸡~ 我觉得D肉有D鞋啊~ 个味道就OK~焗鱼云好得意, 上既时候系用锡纸包住, 放O系铁皮上边~ 都几香架~ 不过食落真系完全冇肉, 系咁'SUEN' D 炸粉咁~ 同埋食葱~至于条鱼, 佢话仓鱼卖哂, 所以叫我地换另一条游水鱼㖞~ 咁就换啦~ 条鱼黎既时候, 净系见到好多好多好多苦瓜, 同埋咖哩汁~ 完全见唔到条鱼, 因为条鱼实在太细条~ 我地又唔系好钟意食D苦瓜㖞... 冇咩肉食, 完全唔值98蚊~~ 个咖喱汁就几好食既~入面D顾客同埋个WAITER都当法例冇到架㖞... O系室内食烟~(定系我孤陋寡闻, O个度唔受法例管辖?) 但系除此之外, 服务都OK~ 俾热水你洗下D碗碟.. 另外, 都 唔收
个MENU有好多唔同款式既小菜~ 亦都见到有人打边炉啊~

先黎只鸡~ 我觉得D肉有D鞋啊~ 个味道就OK~

入面D顾客同埋个WAITER都当法例冇到架㖞... O系室内食烟~(定系我孤陋寡闻, O个度唔受法例管辖?) 但系除此之外, 服务都OK~ 俾热水你洗下D碗碟.. 另外, 都 唔收加一唔收茶钱

食完劲口渴~ 应该都冇下次喇~