2023-01-13
今次去番一间我去过好几次嘅《Chill & Grill》除咗食物我喜欢之外,就系钟意佢个环境,够大之余座位好坐🥰装修格调都好靓!仲有户外可以坐,合符佢个名够chill🤩呢次我哋叫咗之前未点过嘅食物:🦑炸鱿鱼须配他他汁 | $68🔜 炸尤鱼认真🤓好好食!本来我以普普通通,点知唔系,食落经已好香尤鱼鲜味,外面当然够晒脆,仲好好𡁻口!我自己就特别钟意食鱿鱼须,呢碟合晒我心意😋🥩美国顶级肉眼 | $328🔜牛扒每次食西餐必叫,好钟意食扒,本身要食至少medium,豹爹其实prefer medium rare😏😏但佢就我,所以我哋都系拣煮到medium!好味又唔会多筋太多肥膏,煮得恰到好处!🦀黄金蟹黄意粉 | $178🔜浓浓嘅蟹黄,绝对系我至爱😍看似冇咩肉,但其实个酱打得好creamy ,口感好丰富!食完都唔系好腻𠮶种!🍍椰林飘香 Pina Colada Crush | $58食咗咁多重口味嘅食物,饮番杯pina colada crush 就啱晒!可以refresh一吓,椰子🥥菠萝🍍绝对系我杯茶🤩
呢次我哋叫咗之前未点过嘅食物:
🦑炸鱿鱼须配他他汁 | $68