2024-12-09
之前旧舖完租前,已经有帮衬开! 一路都希望佢地可以揾到新舖重开。近一个月,佢地喺西贡WM hotel开咗新舖😛!趁放假,今日就入去行吓食吓嘢!新舖地方大咗好多,环境都几舒服,仍然有我最钟意嘅梳化位置,坐住chill住食一流! 我大概点几两点去到 (星期日)要排队,不过星期日都预咗㗎喇! 佢地而家menu多咗啲新产品/饮品, 不过我今日一个人late lunch就试唔到咁多! 我就试咗个poke bowl 叫Canggu Shortcut, 系一个有微辣嘅poke bowl嚟嘅, 好味道, 吞拿鱼粒加啲沙律菜加埋啲酱汁🥗,仲有个饭底,够饱肚又够fresh! 另外仲叫咗个新饮品, 朱古力牛油果奶昔,都系正嘢, 香滑香滑!唯正美中不足就系店内无自己洗手间,不过行去酒店洗手间都系within 1min路程唧!员工依然咁nice, 我谂钟意白须嘅fans, 除咗钟意佢地嘅食物同环境,都系喜欢佢地一份有温度嘅人情味! p.s. 叫外卖可以喺餐厅门口室外地方进食,可以俾狗狗喺𠮶度玩!