餐厅: 元気寿司 (銀行中心)
资讯:

今日又系寿司日,点解咁钟意食寿司呢,因为除左有旧饭之外,其余大部分都系鱼生,自我感觉都算比较健康。今日星期六,同屋企人去食位于旺角银行中心既元气寿司。.🍚 软壳蟹手卷我敢讲元气寿司既软壳蟹手卷绝对系世一,其他寿司可能麻麻地,不过佢既软壳蟹手卷炸得好出色,加上独有酱汁,系真系好好食。.🍚油甘鱼刺身,长鳍呑拿鱼刺身油甘鱼刺身叫左两次,第一次俾啲头头尾尾,好难睇,味道系可以既,第二次就正常返。长鳍呑拿鱼刺身切得超级薄,另外解冻做得唔好,霉霉烂烂咁,味道一般,好失望。.🍚帆立贝用apps 落单明明写巨型,点知都系正常大小,性价比好差。.总括然而,好坏参半,一分钱一分货,黎过吓瘾都可以,谂住食好野就不了。
🍚 软壳蟹手卷
🍚油甘鱼刺身,长鳍呑拿鱼刺身
🍚帆立贝
用apps 落单明明写巨型,点知都系正常大小,性价比好差。