2016-07-03
今日同男友喺cwb行街街行左好耐,加上又落雨湿湿,唔想再行甘远,近近地见到意粉屋,望下餐牌见到可以喺main menu 单点,再加$28/$38就可以转set有特饮同埋汤,好似唔错wor ~就入左去喇~可今晩晏食,差不多成9点,入面人唔多,唔驶等位就入得啦~我地main点单左2个,另加$28,有忌廉汤同特饮一杯再另加$38,有龙虾汤同特饮一杯果杯叫"鲜果蜜"嘅所谓嘅特饮,原来只系一杯一片柠檬嘅柠蜜啰~佢个名无错,只系我自己幻想嘅太多!忌廉汤有d碎磨菇粒都几香几好饮,又而好浓郁~龙虾汤嘅味道就仲惹味仲好饮,如果有埋酥皮就更正喇!不过,呢个汤亦有败笔之处,就系龙虾肉唔够爽兼且完全无味无道吖!双重芝士蟹肉虾意粉~我要俾5粒星!双重芝士系真系好双重架!廉忌汁超浓超creamy!卡路里爆炸都唔理啦!太好食了!份量亦好多!炸鸡薯条炸粉比较厚身,系脆不过感觉好heavy,炸后嘅味料唔好味,鸡肉又实,薯条质地亦麻麻,男友话可能d油唔系甘好,呢个应该冇下次!最后~美味意粉清晒~咪费事浪费d鸡啦,我就咬走晒d皮食左d肉lor~
加上又落雨湿湿,
唔想再行甘远,
近近地见到意粉屋,
望下餐牌见到可以喺main menu 单点,
再加$28/$38就可以转set有特饮同埋汤,
好似唔错wor ~就入左去喇~ 可今晩晏食,差不多成9点,入面人唔多,唔驶等位就入得啦~ 我地main点单左2个,
另加$28,有忌廉汤同特饮一杯
再另加$38,有龙虾汤同特饮一杯
果杯叫"鲜果蜜"嘅所谓嘅特饮,
原来只系一杯一片柠檬嘅柠蜜啰~
佢个名无错,只系我自己幻想嘅太多! 忌廉汤有d碎磨菇粒都几香几好饮,又而好浓郁~
龙虾汤嘅味道就仲惹味仲好饮,如果有埋酥皮就更正喇!不过,呢个汤亦有败笔之处,就系龙虾肉唔够爽兼且完全无味无道吖! 双重芝士蟹肉虾意粉~
我要俾5粒星!双重芝士系真系好双重架!廉忌汁超浓超creamy!卡路里爆炸都唔理啦!太好食了!份量亦好多! 炸鸡薯条
炸粉比较厚身,系脆不过感觉好heavy,炸后嘅味料唔好味,鸡肉又实,薯条质地亦麻麻,男友话可能d油唔系甘好,呢个应该冇下次! 最后~美味意粉清晒~
咪费事浪费d鸡啦,我就咬走晒d皮食左d肉lor~