(非会员)
2009-09-18 10 浏览
5:30去到食HAPPY HOUR时段可能系闲日加上时间尚早,所以2个人佢俾卡位我地坐,都唔觉得真系咁迫.食物方面:刺生: 3文鱼,吞拿鱼,八爪鱼. 3文鱼肉身OKAY, 都算新鲜.吞拿鱼就真系完全唔得,筷子轻轻笃落去成个印,,亳无弹性,莫讲鱼味.八爪鱼, 叫咗一片, 无味, 感觉似食香口胶.串烧: 车厘茄,车厘茄卖相OKAY, 入面茄肉多过水, 本身材料问题饮品: 热柚子蜜, 冻萍果绿茶, ASAHI 啤酒热柚子蜜: 头两杯味道还OKAY, LAST ORDER果杯,好似人地饮剩加水咁, 淡而无味冻萍果绿茶: 有气, 味道一般,ASAHI 啤酒: 真系一罐罐俾客人, 不过我会PREFER佢地系客人面前先开罐啤酒, 以防嫌疑沙律: 中华沙律, 时果蟹籽沙律中华沙律: 一般, 应该唔会有咩意外时果蟹籽沙律: 时果系西瓜, 出晒水. 其实唔系好配日式沙律, 搅错晒啦.炸物: 天妇罗虾, 软壳蟹, 蚝天妇罗虾: 炸桨适当, 够热, 连酱料都热的, 值得一试软壳蟹: 大大只, 味道唔够细细只好. 不过够大只蚝: 炸桨太多, 蚝太细, 冇蚝味.炒物: 蒜炒八爪鱼蒜汁过多过浓, 太多汁浸住, 似粤
5:30去到食HAPPY HOUR时段
食物方面:

刺生: 3文鱼,吞拿鱼,八爪鱼.
3文鱼肉身OKAY, 都算新鲜.
八爪鱼, 叫咗一片, 无味, 感觉似食香口胶.

串烧: 车厘茄,
车厘茄卖相OKAY, 入面茄肉多过水, 本身材料问题

饮品: 热柚子蜜, 冻萍果绿茶, ASAHI 啤酒
冻萍果绿茶: 有气, 味道一般,

沙律: 中华沙律, 时果蟹籽沙律
中华沙律: 一般, 应该唔会有咩意外

炸物: 天妇罗虾, 软壳蟹, 蚝
天妇罗虾: 炸桨适当, 够热, 连酱料都热的, 值得一试
软壳蟹: 大大只, 味道唔够细细只好. 不过够大只
蚝: 炸桨太多, 蚝太细, 冇蚝味.

炒物: 蒜炒八爪鱼
蒜汁过多过浓, 太多汁浸住, 似粤式制作多过日式煮法
甜品:
雪糕:芒果,红豆
雪糕应该唔会唔好食嘅, 不果都系LAST ORDER明显个球细好多

服务态度好, 值得一赞.
2009-09-16
庆祝纪念