(非会员)
2010-08-19 13 浏览
由于朋友临时话想食放题于是下就5点几打去book 8点半既位都book到去到等都唔洗等就入 同埋个日朗田唔多人入到去,环境不错,不过略嫌迫左少少然后同三位朋友开始order野食1)三文鱼刺身 - 放题必点劲多件! 唔算大件不过厚身,我同朋友都觉得唔错好食!2)冻豆腐 - 推介!虽然细件左少少,但真系好滑,加埋d汤汁劲好味!3)蟹籽沙律 - 难食到飞起,都唔知乜黎既,朋友食左一啖就无食- -4)鲍片刺身 - 普普通通不过不失啦!但件件大细不一,最大件都唔大得过只手指尾,但细个d 3cm都无 其他刺身eg.八爪鱼个d都系麻麻地5)软骨鸡棒 - 几好味,不过d汁就咸左少少6)软骨饺子 - 推介!order左好多次,真系值得食!7)炸豆腐 - 本身想点冻豆腐,不过朋友点错左!不过几大惊喜,开头以为同d街外d炸物一样,个脆面成吋厚,点知个waiter拎到过黎,竟然成旧砖咁,食落口真系外脆内软滑,仲真系好热!!8)炸虾 - 朋友觉得几好食,食左几次,但我就觉得麻麻地,同埋佢比个d汁唔知咩黎,仲要无味既= =9)金菇牛肉卷 - 真系难食!我食到阵胶味,完全唔得10)西冷牛扒 - 好薄好细件,
由于朋友临时话想食放题
于是下就5点几打去book 8点半既位都book到

去到等都唔洗等就入 同埋个日朗田唔多人

入到去,环境不错,不过略嫌迫左少少
然后同三位朋友开始order野食

其他刺身eg.八爪鱼个d都系麻麻地
5)软骨鸡棒 - 几好味,不过d汁就咸左少少
6)软骨饺子 - 推介!order左好多次,真系值得食!

9)金菇牛肉卷 - 真系难食!我食到阵胶味,完全唔得

10)西冷牛扒 - 好薄好细件,不过几好食,仲好细心帮我地剪开一旧旧

11)天妇罗 南瓜/蕃薯/蚝 - 实在是麻麻地
12)寿司 - 甜虾寿司真系唔系好掂!林滋滋成pat野咁....呢d真系算,旧饭真系唔知点形容
只可以话未食过咁难食既饭啰,但佢刺身选择少,唔叫寿司无可能食到鳗鱼,甜虾个d

13)乌冬 - 都系好麻麻,朋友食左几啖就完全放弃

14)雪糕 - 值得一赞既系种类几多!!有红豆,朱古力,芝麻,绿茶,芒果,曲奇!岩晒我同朋友d口味!

其实d waiter几有礼貌,一举手即刻埋泥帮你拎单落order
一次点左好多野食,不过无样黎得齐,感觉上佢随心比份量= =
仲要之后几round完全漏单,追都追唔到,唯有点过....
点过又系黎唔齐= = 个日人客少都搞成咁真系唔够效率- -
之后有次一次泥六杯野饮,明明叫得两杯,无叫咁多,但死都话系我地点既
烦左几耐下,叫佢拎走又唔拎.........
朋友一check单即刻见到系53号唔系13号
结果个waiter死死气走开- -
但都要赞下朗田,个个签筒好细心,专比人放d食完串烧既签!

总括而言,都okay既
2010-08-15