2021-05-02
同一班好朋友聚会,系将军澳海旁附近,几好feel去试吓一入到餐厅啲职员好Nice,然后播住音乐,见到所有客人都好开心咁食紧野同enjoy,气氛好好,有外国嘅情调。食物方面亦有很多选择,我们点了猪手、白汁青口、银雪鱼、吞拿鱼沙律、芝士焗西兰花同啤酒🍻猪手好大碟,皮炸得很脆,但肉依然很鲜嫩多汁,我哋差唔多成碟食晒,因为送啤酒一流。青口系呢一间舖头出名,有很多唔同味,不过我哋拣咗最出名嘅白汁焗,青口很新鲜,分量亦很充足,以佢嘅白汁好入味,可以用来点面包,点青口更加带出鲜味其他菜式都唔错,而我哋点嘅啤酒好特别,一组有5款口味,可以比一班朋友试吓唔同嘅味道几好玩咁啱有其他人生日🎂然后当职员送上蛋糕嘅时候佢哋唱生日歌,其他在场嘅客人都会一齐唱同拍手,感觉好开心🥳如果下次我生日都可能会喺呢度庆祝🪅整体而言真系好唔错,食物方面出色,服务一流,环境好舒服😌
整体而言真系好唔错,食物方面出色,服务一流,环境好舒服😌