2024-06-04 2663 浏览
以台式火锅嚟讲,呢间真系好多台式小食,例如蚵仔煎、面线、台湾香肠、三杯鸡、姜醋猪脚等等都有提供!试晒啲小食…都饱左一半🙈汤底尼讲,呢间真心一般,就算系加钱既汤底,都唔觉得浓郁啲!呢个部分真心扣分,始终打边炉尼讲,汤底都相当重要!因为想食多几款唔同既牛肉,拣左LV4(每位$388加一)食,牛肉以澳洲为主,有牛小排、牛肩胛、肉眼、封门柳等等,质素都OK,但鸡同海鲜就觉得一般啦,明明花雕醉鸡,但一啲味都冇,连调味既味道都冇!海鲜方面...大部分都好似解冻左好耐咁,啲碟好多冰水。呢间就胜在系任食,而且好多台式小食啦,而且仲有甜品同雪糕任点任食,算系咁啦!利申:并冇任何试食活动/优惠!全部正价!(按餐厅MENU上价格付款)

• 台湾蚵仔煎