2022-07-25 108 浏览
➖ 我口饮我谂·KB824·紫菜肉松凤凰卷·辣味虾子春卷·腐竹蛋薏米·烧卖我口饮我谂简单啲讲就系想饮咩就沟咩多款配搭比你拣,我就要左抺茶+朱古力+胚芽一次过满足我三个愿望将自己最钟意果啲加哂落去,而我呢杯味道亦都好夹店员话佢地试过啲配搭ok先放入menu所以小啲机会沟到啲怪味出黎店员仲有介绍紫色果杯KB824系佢脑细用黎纪念我少时偶像Kobe Bryant既野饮咁紧系要整杯比埋个FD饮下,整好原来超大杯入边系蝶豆花加苹果酱加晶珠加青柠同柠檬饮落好清新,晶珠我都系第一次食口感弹牙个心入边小小甜咁几好食以前去亲澳门都会买紫菜肉松凤凰卷呢几年无得去好耐无食过,估唔到比我系到见到佢,试食完呢个都几松脆香口咁一定要带佢返屋企啦。另外果包辣味春卷以前又系成日食,呢包唔太辣只有小小小小后劲岩哂我见佢雪柜有啲大大碗既冰冻糖水,热到出哂烟既我决定要埋佢,开头以为佢水多过咩啦12蚊货仔,点知一撩个底超多薏米仲有粒蛋同腐竹食完即刻饱左烧卖佢唔系食落好面粉果啲但亦都唔系鱼味重果只,我多年烧卖经验又真系未食过呢款,口感偏淋味道唔错落埋辣酱就更加惹味🪧 谂住轻轻整个下午茶食串烧卖,见到啲零食又忍唔到手,啲零食有得

🪧 谂住轻轻整个下午茶食串烧卖,见到啲零食又忍唔到手,啲零食有得试食完先再买所以咪出事,呢到仲有好多其他怀旧小食辣鱼干、肚脐饼同鸡蛋饼果啲,但准备修身既我唯有下次先

下午茶