本身系台湾好出名大排长龙既𝕄𝔸𝕄𝔸𝔻𝔸𝕐 𝕊𝕋𝕌𝔻𝕀𝕆,终于开左系香港喇🇭🇰一幢三层既唐楼cafe,主要系饮品同轻食为主。每层都有唔同打卡位📸我最中意既系彩虹涂鸦墙🌈影相真系够哂feel🤤香港人生活节奏急促,真系不妨黎下,hea住过一个晏就😴⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬👈🏻👈🏻向左拉睇menu👈🏻👈🏻🍫73.5%朱古力($52)中意朱古力既你必试‼️朱古力控既我爱上左佢🤤饮得出真材实料~仲饮到朱古力碎粒有少少咬口🙈❤️浓郁既黑朱古力味道👅令我不惊不觉就饮哂了🤪☕️豆腐豆腐咖啡($46)1️⃣Shot➕豆腐雪糕🍦呀唔该👌🏻好特别啊真心未试过😆饮到淡淡既豆腐味道~但唔会盖过咖啡既浓郁☕️.呢到系自助形式~冇得book位架🙈位置唔算好多,今日平日黎都揾到位🤪但外卖都唔紧要!因为可以拎住野饮周围影相打卡📸
⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬
👈🏻👈🏻向左拉睇menu👈🏻👈🏻
🍫73.5%朱古力($52)

☕️豆腐豆腐咖啡($46)
73.5%朱古力
73.5%朱古力