2021-04-29 1222 浏览
喺附近返学,附近选择又唔多,想食韩国嘢就只可以拣呢一间,本来真系冇谂住上嚟打评语,但开学到依家都去过4定5次,情况都系冇改善,忍唔住上嚟写,始终要喺呢度读一段时间,希望店主睇到1. 食物味道真系偏淡,大家每次叫唔同嘅菜式都系觉得无咩味。。。搞唔掂唯有要落去𠮶个比较咸嘅辣椒酱。。。2. 石锅饭有时嚟会见到有生蛋系面头,有时就见唔到,以为佢系漏咗落,点知佢同你讲已经放咗喺入边。。。。所以到而家我哋都系唔知,究竟系石锅饭本身入边有蛋碎,定只生蛋早咗落所以有蛋碎喺个锅底。因为见唔到生蛋喺面头嘅时候,我哋同服务员讲话无蛋,佢就会同你讲喺入边,但有时食又会见到生蛋系面头,咁究竟系漏咗放定点,真系好疑惑,好迷。。。。。3.店内通常都会见到一个韩国大叔同一个啊姨做楼面,啊叔主要用唔咸唔淡普通话沟通,啊姨态度同阿叔比较就好好多,啊叔态度就超差。提大家落完单记得要同佢哋Double confirm。。。。因为如果佢落错单,嘢食嚟错咗,啊姨嘅话佢系唔会想换返啱嘅俾你,会局你要。啊叔嘅话佢会话你头先指餐牌系指呢个俾佢,话系你唔啱。。。。总之有咩情况出现都系你错同你自己食返,态度甚差!4. 价钱要问清楚,佢餐牌

4. 价钱要问清楚,佢餐牌个价钱有机会唔系你埋单嘅价钱。

5. 有咩问题就举手问,唔好因为佢态度差就唔问,始终你系俾钱𠮶个!

我只能说我每一次去都有唔同嘅以上情况发生,有同学真系返白眼返到上天花板,所以如无意外系冇得拣嘅情况下我哋都应该唔会再去,价钱又唔系特别平!

暂时觉得最唔好食嘅系呢个
$88紫菜卷饭配炒年糕
佢饭嘅质感同7-11买个啲一卷卷紫菜卷饭冻食啲感觉一样,食得出系唔新鲜,唔值呢个价钱。
紫菜卷饭配炒年糕

最正常嘅系前菜,坐低就会俾,前菜一张枱有一set,4碟。
前菜