2019-09-12 68 浏览
韩烧永远有种魔力,想食就要即刻去食,饮汤怪嘅我拣间豆腐汤🥘好饮既新麻蒲bbq。😆与女友人二人吃韩烧,一黎到就放成台前菜,因为我迟到,多到以为佢咁快嗌好菜!昆布、泡菜、黑芝麻沙律系我同朋友最钟意前菜!而且全部可以refill添!虽然肉类并盘花多眼乱,但得两个人食可以唔洗睇,由于朋友不太爱牛,于是只叫五花肉 ($125) 烧完后都唔太干,秘密系快熟状态不要剪太小。仲有个附送炉边嘅蛋边烧加入左芝士,好味都晕!怕太肥又热气,叫左水冷面降温,一啖肉一啖面,爽呀!另外叫并盘,有菇类、虾、芝士肠片。虾好新鲜呀!芝士肠好爽超好吃!仲有个好特别炼奶蜜糖拉花酱,用来点年糕,感觉好特别!当然唔好忘记我为碗海鲜嫩豆腐锅而来($68),比起韩国唔会超辣但保留地道风味,饮完一啖即刻想饮第二啖!听讲点四份肉就有优惠价点五花肉!十分期待下次多人聚餐再来,可以点多啲,享用更多优惠!