2023-06-22
呢间好似系我中学时期兴起,𠮶阵都算几出名,但一直都冇机会去试,估唔到几廿年之后终于醒起食呢间嘢🤣喺楼下拎完飞之后仲要排队搭lift上去,7点时段劲多人!入到去装修好多灯好时髦好摩登😂,估唔到有咁多野食,好多花臣🦖烧肉火锅最基本啦,原来佢点心又有,刺身又有,连糖都有得夹,雪条雪糕成十几款,嘢饮又系劲多⋯我谂净系嘢饮都最少有50款,佢有养生汤,又可以自己冲花茶,啤酒任饮,都几豪气!都系啲好饮嘅,Hoegaarden,醇滑嘉士伯,黑啤都有👍🏻,同最惊喜嘅系居然有玻璃樽维他奶😍,好多年无见过啦!刺身都几鲜甜唔会霉霉烂烂,分分钟好过啲放题舖刺身,赤虾大大只,三文鱼厚切,马刀贝同带子好甜😍,可惜每次净系可以拎三款🦖,可惜我食到饱哂先留意到有刺身拎👉🏻👈🏻,都食唔到好多🥹