餐厅: 大快活 (淘大商場3期)
资讯:

2018-02-26 167 浏览
早个排胃炎, 食左好耐粥,  好返少少想食固体野有味既野....个胃唔好, 先发现饭,  先真系最正气既 ,养胃无误唔太想食肉既情况下去大快活医肚, 好多年无去过大字头既快餐店说真的, 因为觉得太颓了, 唔系穷途末路或者求其医肚都唔会去不过总有啲时候系要返啲基本野食叫左个杂菜咖喱, 朋友早前不停话好难食, 食物质素好差,其实我又无好高期望既反而系咁, 我觉得算OK个薯仔系煮得最好, 其他菜都算系咁上下,  够健康, 真系唔同类型既菜都有, 唔会话得啲菜头菜尾咖喱味道稍为逊色,  椰汁味无, 辣油味无, 咖喱味..都无乜哈哈, 但唔系难食,  系清淡啲

个胃唔好, 先发现饭,  先真系最正气既 ,养胃无误

不过总有啲时候系要返啲基本野食

反而系咁, 我觉得算OK

2018-02-11