2018-07-24
餐厅位置方便,喺太和站B出口行左冇耐就到。我同个朋友嚟到食晏,嗌左好多野,估唔到平日嘅午饭时段都几多人,几乎全场爆满。其中饮品方面,我建议大家试吓个泰式奶茶,好香滑,我钟意偏甜嘅奶茶,如果唔钟意甜嘅人记住要嗌少甜啦,同埋会有一Pat好厚嘅忌廉,觉得几抵!我仲好钟意个软壳蟹米纸卷,好大嚿架,包你饱,入面包左好多菜,觉得好Fresh,而我最钟意系佢个芒果酱汁,酸酸甜甜,好惹味。个招牌河粉好巨型,啱晒大食嘅人,有好多唔同嘅𩠌,当中嘅牛丸同鱼蛋系我至爱,河粉量超多,成碗汤河系食极都食唔完,而我好钟意佢甜甜地嘅汤底,如果可以吱啲青柠汁落去就更加味道丰富啦!虽然我今次有一半都系散叫,但系见到set lunch嘅价钱系好合宜,都系大概50几蚊,下次会试下嗌set lunch!