2021-11-10 167 浏览
呢间车仔面店个名好搞笑🤣但又真系会拣得岩,因为真系好多𩠌可以拣,有32款咁多!😆😆本身好想食埋佢个水煮鱼🐟,听闻几好味,由于都比较饱冇叫到,下次去试下先~-千杯不醉鸡翼 5只鸡翼只只都好大只🐔!出面食嘅醉鸡通常系冻,但呢个少少暖。煮得几淋,酒味唔会太浓,好易入口~-麻辣鸭血本身就系一个鸭血控,一见到鸭血就无法抵抗!😍😍 一黎就闻到佢阵香味,即刻开晒胃😆见到佢好多芽菜做配菜,而且真系摆左好多辣椒调味🌶️鸭血切得岩岩好,唔会太厚唔会太薄☺️!而且非常滑身,好似入口即溶咁👍🏻-4𩠌面 (入味猪大肠、瑞汁滑鸡翼、黑松露鸡肉水饺🥟、香菇贡丸🍄、油面、卤水汁)车仔面配料方面好多选择,而且有啲都比较特别,系出面比较少见,例如黑松露鸡肉水饺!所以就叫左黎试下😆黑松露味好重,如果钟意黑松露嘅人可以一试!其他配料亦正常发挥,味道不错😗-5𩠌面 (猪红、咖喱陈皮鱼蛋、极品牛腩条、酱烧猪软骨、黑松露鸡肉水饺)猪软骨煮得几淋身,好入味!好大旧,而且都几多骨胶原,正呀~😋👍🏻猪红都好滑身,有口感,都系好味🤓面底份量都好多,我同友人都食唔晒!
千杯不醉鸡翼 5只
麻辣鸭血