2022-07-09
1992 浏览
谂返起屯市都有好多年无Food Court了,依家喺市中唔使再烦食咩好🤔嚟到Food court实有啱你👏🏻「Food Maze」占地过万尺,地方阔落,坐位超多,装修豪华。有11间本地及海外食肆进驻,当中仲有米芝莲推介嘅餐厅👍🏻总有啱你心水🥳🌟HAWA POKE呢间系食夏威夷鱼生饭,个人最喜爱鱼生饭就试吓。因唔想食咁多饭,店员就推介小波其乌冬套餐的小满贯$88,系有少少饭+少少乌冬,分开上,材料非常丰富而且好colourful: 三文鱼、吞拿鱼、牛油果、蛋丝、蟹籽、山葵蛋黄酱、紫菜丝、木耳丝、黑白芝麻。全部好新鲜,山葵蛋黄酱唔会攻鼻,全部野捞埋一齐食好夹,美味又健康😋🌟Pepper Lunch终于唔使出到去都有得食Pepper Lunch,今次拣咗季节牛扒餐,来到香喷喷,仲要渣渣声,牛扒份量大,我最爱加埋芝士落去炒,真系超级邪恶😈色香味多角度轰炸😋餐有饮品同Häagen-Dazs雪糕🍦🌟花甲年华见人人拎住一兜有个锡纸住包子嘅嘢,好似几得意,都叫返个先。鲜甜花甲粉$59可选原味、胡椒和蕃茄,选了原味(小辣)。一打开锡纸啲香味涌晒出嚟😍粉丝完全吸收了花甲的精华,加上有少少辣,好惹味😋配菜有
🌟HAWA POKE
🌟Pepper Lunch
🌟花甲年华
见人人拎住一兜有个锡纸住包子嘅嘢,好似几得意,都叫返个先。
鲜甜花甲粉$59
可选原味、胡椒和蕃茄,选了原味(小辣)。一打开锡纸啲香味涌晒出嚟😍粉丝完全吸收了花甲的精华,加上有少少辣,好惹味😋配菜有金菇,花甲好鲜甜🥰
我仲有品尝米芝莲推介「泰潮」、「BOVE」的鸡蛋仔都好正😋