2023-03-30
APM入面揾到一个好食又唔算贵嘅拉面店🤤佢有饭有拉面有沾面,仲要劲多小食👍🏼好多选择!平均一个小食都系30-40蚊左右,都合理呙价钱👍🏼吉列广岛蚝 $48我哋放冻咗先食,相信热辣辣食会更好食!外脆内软👍🏼入面只蚝一啲都唔腥,好juicy!!点咗个汁好鲜味!神山炸鸡 $42见到好多人都有推!一于试下佢!!鸡件上面有啲芥末酱,味道好特别👍🏼炸粉唔厚,鸡件都大大件㗎神山沾汁面 $88听说佢地嘅面系独家,独有嘅坑纹,一方面可以顺便挂多啲汤上去,二黎亦都增加咗口感!个汤亦都好够味,好好饮!用咗日本鱼介,大量豚肉,豚骨,秘制酱油去慢煮㗎,高质呀!!豚角大大旧,好厚,有5层分明!黑神山豚肉片拉面 $80相对黑赤白,我比较钟意黑!见佢个汤好似好浓味,好香呙!本身都担心豚肉片会好普通,点知不得了,好爽口呙!而且同其他店嘅豚肉片有分别🤩拉面质地偏硬,我好钟意!!
吉列广岛蚝 $48
神山炸鸡 $42