2022-11-16 1385 浏览
地下basement转两层就到啦,地方好有阿拉丁神灯feel光猛又阔落,坐位几乎全部都系卡位式,冷气仲超凉,烧嘢食真是一流,侍应生好有礼貌介绍用QRcode点𩠌落单。哗哗,有五个level选择超多啊!我哋选择Level 3 黄金时段(二人)$776都有166款食物,真系多到不得了。呢头落单呢头就送到食物来,服务真系好快呀,而且没有漏单添。赞👍除了用QRcode点菜之外,仲有自助区,沙律吧/寿司/前菜/汤饭/小小熟食和火锅配料等等。真系好多。刺身~有三文鱼/吞拿鱼/北芪贝/去头甜虾/八爪鱼/蟹柳/玉子等等。重有寿司和亲子丼非常丰富。👍食个头盘先,各款都好鲜味,仲可以无限次点添。👏👏安格斯牛~有美国安格斯牛颈肩/封门柳/一口牛粒/牛板腱。非常丰富。全部牛位置我都钟意食,又不油腻又香口又juicy ,烧烤炉上面放了一块牛油纸,烧时又唔会㶶,good呀~啱啱好。👍黑毛猪~西班牙黑毛猪五花肉/西班牙保湿黑毛猪鞍扒,每人每样一客。黑毛猪午花肉好香口又不油腻,无黑毛猪鞍扒好味呀又 juicy好香肉味。👍水产~蒜蓉芝士青口/芝士烧生蚝/蒜蓉烧生蚝。仲有特色小食,蒜蓉牛油烧金菇/黑松露金菇。好钟意烧呢一

哗哗,有五个level选择超多啊!

我哋选择Level 3 黄金时段(二人)$776

都有166款食物,真系多到不得了。

刺身~

食个头盘先,各款都好鲜味,仲可以无限次点添。👏👏

安格斯牛~

有美国安格斯牛颈肩/封门柳/一口牛粒/牛板腱。非常丰富。

黑毛猪~

西班牙黑毛猪五花肉/西班牙保湿黑毛猪鞍扒,每人每样一客。

水产~

蒜蓉芝士青口/芝士烧生蚝/蒜蓉烧生蚝。

仲有特色小食,蒜蓉牛油烧金菇/黑松露金菇。

好钟意烧呢一个水产,好特色,侍应生好细心,给了我哋几个细细个石纸杯仔,将啲生蚝呀青口呀放上去烧,会快熟啲㗎。

黑松露金菇好香呀,入口热辣辣,我哋点了两次👍😋

小食~

吉列炸大虾/炸生蚝/榴梿炸弹。

哗,呢个不得了呀!特别炸弹榴梿,热辣辣 榴梿仲好新鲜添,钟意食榴梿一定选呀!我哋都唔客气再来多一次。👍👍

生果~

西瓜/菠萝/蜜瓜等。仲有雪糕雪条甜品㖭。饮品都好多款啊!

我就钟意饮红豆冰有椰香味。仲将啲红豆放落杯云呢拿雪糕度添,配搭唔错,好好味呀。😁😋

食完好多肉和刺身,真系要食返啲水果,清清甜甜好满足。😄😄

多谢阿拉丁神灯🔥😍😍

2022-11-10