2019-03-21 857 浏览
成班师兄弟妹参加完活动之后就玩即兴, 成班人冲上去呢间喺鸡煲界又隐蔽又出名嘅宝宝鸡煲。好彩𠮶日唔系太多人仲有位畀到我哋,就真系要 thank 𠮶度职员啲安排,佢哋服务好好。打边炉同埋食鸡煲最重要就系一大班人嚟食,就系咁样先至够气氛够开心,𠮶晚我哋叫咗好多嘢食,牛肉、丸类、蔬菜、羊肉、猪肉、猪腰、猪润,总之大路嘅嘢我哋都叫咗嚟食, 但系呢啲都系唔系我想讲或者介绍嘅嘢。我重点要讲嘅就系呢度嘅招牌鸡煲,呢度个鸡煲对味道好特别,唔系特别麻辣𠮶一种四川嘢成都𠮶啲咁嘅味道, 相反呢度啲鸡煲辣得你系甜甜地咁样,觉得就系好似就连细路哥都可以食得到,老人家食咗都唔会觉得燥热,好特别嘅一个鸡煲,鸡肉又入味又够滑,味道又甜又辣又咸,真系食极都唔够。有时转下新口味都唔错,唔系一定下下都麻辣要标晒汗先过瘾嘅。

有时转下新口味都唔错,唔系一定下下都麻辣要标晒汗先过瘾嘅。