2022-08-30 19 浏览
突然我同个friend想揾d 重口味🥵嘅野食, 见到呢间聚宝食轩门口咁多人等外卖, 就一于入去试下。先叫左个霸王辣子鸡🐔,辣子鸡份量十足,卖相吸引。好够锅气且炒得香脆,非常好食👍🏻。之后点左个椒盐龙王须🦑,鱿鱼肉身够厚,入口嫩滑不韧,炸粉浆薄薄地,一吃就知师傅👨🏻‍🍳功力! 重点黎啦,青花椒烤钳鱼!烤钳鱼🐟真系一大重点呀! 鱼片食落好实好弹牙,😝 唔会好淋又唔会好散 仲要完全无腥味😋!反而仲食到好香鱼味, 加埋浓浓嘅汤底, 真系好好好味☺️最后红糖糍粑Happy Ending❤️。超钟意糍粑烟韧感,配合红糖小小甜,必食甜点!🥰疫情之下呢间餐厅都排晒队, 可见品质有保证! 一定会再黎!!!😉