2023-05-06 44 浏览
#肥米食在屯门呢间明明想食好耐,但次次经过都冇食过🤣因为屋企会煮左饭!今次叫佢地提前讲左唔煮,仲唔比我食到佢😎✨芝腐堡贪得叫左咗呢个burger🤣羊肉加芝士腐乳酱,几特别😂不过食完又几夹㖞!腐乳味唔会话好劲,咸咸地啱啱好👍🏻比左羊肉劲多🤤每啖都会咬到,肉多到会掉出嚟🤣✨猫霸佢真系一个大霸王🤣霸咗我成个胃,食完一个真系好鬼饱!🫣佢超大份,2块肉扒系入面,有菠萝夹住所以唔会腻👍🏻啲汁多到流出黎跟餐仲嗌咗薯饼薯条,同埋两杯朱古力~薯饼同薯条就正正常常啦🤤朱古力就一杯系猫毛朱古力,一杯香港人朱古力🍫两杯朱古力都好鬼浓🤤好正!好彩系外卖返屋企食🤣因为喺屋企都食到好狼狈,佢个burger真系又厚又大,够足料!#猫毛📍屯门青棉径3号好胜大厦地下低层1B-1C号舖

#肥米食在屯门

✨芝腐堡