2005-09-05 27 浏览
Happy Friday 约左一班同事黎Soho 食野,原本谂住去Fat Angelo,点知要等位。其中一位同事食过呢间,就推介我地黎食啦~一行人坐一张长台,倾计唔系几方便。铺面细细,柔和灯光加上台上既点点烛光,都几好feel。墨西哥菜我都系第一次食,我地点左六样野,分量都颇多,差0的食唔哂。Chicken burritos 几大旧,个皮颇厚,0的鸡肉馅冇乜味,不太好食。另外叫了一个恐龙骨,其实系金沙骨,真系恐龙咁既size,大大件食到好济。Quesadilla menu上叫招牌薄饼,有青椒、芝士、洋葱、烟肉等做馅,薄薄的一片好香好脆,食完唔会觉得溜,推介。由于Ladies们唔想食太多肉so 点了烟三文鱼pasta 同ensaladas 平衡一下成班食肉兽。Pasta 0的茄汁好酸,唔太好食。沙律0的fruit就好新鲜,酸酸甜甜令人好开胃,不消一会就俾饿鬼同事们清哂,好彩我临尾都抢到两啖,哈哈。食左咁多肉我已经好饱了,最后个BBQ烤鸡我一啖都冇帮衬,可望而不可食。听同事们既评语都系话普普通通,冇乜特色。食完坐左一阵吹下水,老板系咁眼啤啤,我地惟有识趣走人。最后埋单每人一百有找,soho

食左咁多肉我已经好饱了,最后个BBQ烤鸡我一啖都冇帮衬,可望而不可食。听同事们既评语都系话普普通通,冇乜特色。食完坐左一阵吹下水,老板系咁眼啤啤,我地惟有识趣走人。最后埋单每人一百有找,soho 区黎讲十分之超值。