2020-01-10 303 浏览
呢间黄店鱼生丼出名黄到出汁 吾单只好多文宣仲会寄卖啲卡咁😌 lunch去食仲会有88折😚 虽然吾系好平好平 但份量取胜😂 我地个日同行三个都叫左三文鱼带子丼🍣 佢会包面豉汤 罐装饮品 同一粒雪米糍😋 佢的卖点真系够大碗😝 入面吾整系饭多 而铺面的刺身都超足料🤩 起码有4大块三文鱼同4大块带子! 三文鱼就吾系话超肥美 入口好香鱼油个啲 但都新鲜🐟 另外的带子抵赞啲 好厚肉!仲要每一个都有两边 系完只带子❤️ 入口冰冻啲☺️ 仲有小小的三文鱼籽去捞饭👍🏻 唯一差小小系个饭 因为软硬不一 导致有啲散有啲又一旧旧的情况 同埋醋味都吾太重😶 但整体性价比算几高 因为够大碗嘛😀
  • 三文鱼帆立贝丼